Du er her

STØT SAND

Se her hvordan du hjælpe

 

Vil du støtte SAND? Der er flere muligheder for at gøre en forskel for hjemløse, hvis du støtter SAND.
Du støtter ved at indbetale på konto 4180 40001697 eller mobpay 15455  - mærk din betaling det du vil støtte - se mulighederne herunder.  

Du kan støtte:

  • SANDS ARBEJDE

Dit bidrag vil gå til SANDs primære arbejde: at være interesseorganisation for hjemløse; at uddanne hjemløse til at hjælpe og støtte hinanden, f.eks. at være bisiddere for andre hjemløse, at lave sociale netværk for hjemløse; at arbejde for bedre vilkår for hjemløse. 
Mærk din donation ’SANDs arbejde’

  • GADENS KONGER

Her vil dit bidrag gå til en pulje, hjemløse kan låne eller få penge fra til ’akuthjælp’ hvis de er i økonomisk knibe. Mindre beløb er som regel en gave (fx 200,- til mad resten af måneden), mens større beløb er et lån, der tilbagebetales så andre hjemløse kan få gavn af puljen (det kan være lån til huslejerestancer, ubetalte regninger…)
Mærk din donation ’Gadens Konger’

  • HJEMLØSE HUNDE

Her støtter du Storpotefonden. Vi hjælper hjemløses hunde med fx loppemidler, dyrlægeregninger, betaling for ophold på internat ved ejers indlæggelse osv.
Mærk din donation ’Hunde’

  • SANDS JULEHJÆLP 

Vi har siden 2010 delt julehjælp ud til hjemløse i hele landet og deres eventuelle børn. Julehjælpen deles ud i form af gavekort til Føtex/Netto (voksne) og H&M/BR/Legekæden (børn). Alt efter hvor mange penge vi har at gøre godt med, lyder gavekortene på mellem 150 og 400 kr.
Vi forsøger gennem vores tætte samarbejde med hjemløse i hele landet, med natcaféer og nødovernatningspladser samt gadeplansfolk at tilgodese de svageste og mest udsatte hjemløsegrupper. Fx deler vi ud til folk der julenat overnatter på natcafé eller nødherberg.
Mærk din donation ’julehjælp’

Sådan gik det sidste år

I december 2020 uddelte SAND 334 voksen-gavekort á 400 kr. til Netto/Bilka/Føtex og 260 børne-gavekort á 400 kr. til Legekæden/Bog&Idé og H&M. Vi uddelte i alt julehjælp for 237.600 kr.

Det betød at:

  • 151 hjemløse forældre kunne give deres i alt 260 børn en julegave. Desuden fik de forældre, der skulle have samvær med deres børn, et gavekort til Netto til indkøb af mad og drikke. 
  • Der var et gavekort til hver af de 251 hjemløse, der julenat overnattede på en af de 19 natvarmestuer eller nødherberg, som det lykkedes at tilgodese.
     
  • Gadeplansarbejdere og andre opsøgende samarbejdspartnere kunne give et gavekort til 60 særlig udsatte hjemløse, der ikke benytter natvarmestuerne.

Vi får rigtig mange tilbagemeldinger på, hvor ufatteligt meget de gavekort betyder for den enkelte hjemløse. Det er altid svært at fravælge nogle af de steder, der søger, og vi håber hvert år på at kunne samle penge nok til at glæde endnu flere.

Tusinde tak for din støtte – vi ses derude